Stiri Interne

Se vinde scump! Cat cere Adrian Mutu pentru o aparitie tv

Scris de Administrator

Adrian Mutu se vinde scump. Se pare ca celebrul fotbalist nu accepta niciodata invitatiile de a participa la emisiuni de televiziune fara ca, in prealabil, sa primeasca o suma fabuloasa de bani!

adrian-mutu

Poate ca Adrian Mutu nu mai este ce-a fost candva in lumea fotbalului, insa performantele avute de-a lungul anilor au facut ca numele lui sa fie unul dintre cele mai sonore din Romania si nu numai. Iar, in prezent, cand castigurile din sport s-au diminuat, se pare ca Mutu ar incerca sa castige bani din alte surse.

Mai exact, dupa cum informeaza astazi ziarul Libertatea, se pare ca Adrian Mutu nu accepta niciodata invitatiile de a participa la emisiuni de televiziune fara ca, in prealabil, sa primeasca o suma fabuloasa de bani! Asadar, pentru un simplu interviu televizat, Mutu ar cere nici mai mult nici mai putin de 10.000 de euro!

adrian-mutu-consuelo-sandra

Adrian Mutu si Consuelo au divortat in urma cu doi ani, in secret, iar in prezent cei doi si-au gasit, se pare, noi parteneri. In timp ce Mutu se afiseaza alaturi de tanara Sandra Bachici, fosta Miss Romania, frumoasa bruneta si-a gasit, se pare, un iubit.

Scrie un comentariu