Stiri Interne

Adrian Mutu s-a insurat de Valentine’s Day

Scris de Alexandru Manea

Adrian Mutu s-a insurat de Valentine’s Day. Fotbalistul a oficializat relatia cu logodnica lui, Sandra Bachici, cea care va aduce pe lume primul lor copil cat de curand. Iata cum s-a derulat evenimentul.

Adrian Mutu s-a insurat de Valentine’s Day. Fotbalistul a oficializat relatia cu Sandra Bachici, cea alaturi de care traieste o poveste de dragoste de doi ani si cu care va avea in curand si un copil.

Cei doi au reusit sa devina sot si sotie in acte abia acum intrucat divortul fotbalistului de fosta sotie, Consuelo, a durat mai mult decat se asteptau, date fiind procedurile greoaie ale unei astfel de actiuni la nivel international, in special unde este implicata biserica catolica.

Foto: Cancan.ro

Astfel se face ca, desi vroia sa se insoare cu Sandra inca de acum un an de zile, abia ieri cei doi au reusit sa faca acest lucru, iar casatoria sa fie recunoscuta in Romania.

Cei doi si-au facut aparitia in fata ofiterului Starii Civile, la Primaria Sectorului 1, la ora 13.00.

Mutu a ales sa poarte in aceasta zi speciala un costum inchis la culoare, iar Sandra o rochie scurta, cu dren negru si botine negre, alta rochie decat cea pe care initial avea de gand sa o poarte, si asta pentru ca, din pricina sarcinii, a trebuit sa aleaga o alta creatie potrivita noii sale siluete.

Foto: Click

La cununia civila au participat nasii, parintii celor doi soti si cativa prieteni apropiati.

Dupa ce au semnat actele de casatorie, cei doi au petrecut la un restaurant in cadru restrans, urmand ca nunta cea mare sa aiba loc la vara.

Scrie un comentariu