Stiri externe

Adrian Mutu, condamnat la inchisoare 14 luni!

Scris de Alexandru Manea

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de inchisoare de Tribunalul din Florenta din cauza faptului ca a batut un chelner in urma cu cinci ani. Iata ce s-a intamplat!

adrian-mutu-chelner

Adrian Mutu a fost condamnat la inchisoare. 14 luni dupa gratii cu suspendare a dictat Tribunalul din Florenta dupa ce, in urma cu cinci ani, fotbalistul a batut un chelner intr-un bar din Italia.

Recaj Berat, originar din Kosovo, a avut atunci nevoie de 25 de zile de spitalizare, fiind desfigurat de bataile cu pumnii si cu picioarele primite de la sportivul roman.

„A fost victima unei violente fara justificare, care i-a provocat o trauma cranio-faciala, o fractura a septului nazal si o deformatie estetica si functionala a aparatului respirator. Are nevoie de operatie”, a declarat avocatul lui Recaj, in 2010.

Mutu trebuie sa plateasca acum si 15.000 de euro despagubiri.

adrian_mutu

Mai mult scandalagiu decat jucator

Adrian Mutu a fost implicat in atat de multe scandaluri, incat rezultatele sale de pe teren au palit in fata acestora.

In 2004, pe cand juca la Chelsea, in Marea Britanie, i-a fost reziliat contractul dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping, aflandu-se atunci ca Mutu consuma droguri.

adrian-mutu

Decaderea lui Adrian Mutu! De la „Briliant”, la “somer de lux”!

In 2006, Mutu a batut un chelner la Constanta. Se enervase atunci ca acesta ii facuse o fotografie cu telefonul. L-a invitat la hotel pentru a se impaca, insa, odata ce a sosit acolo, l-a batut cu o teava invelita in prosop. Chelnerul si-a retras ulterior plangerea la politie, dupa ce s-a inteles cu fotbalistul.

In 2010, a fost suspendat de la Fiorentina dupa ce l-a batut pe chelnerul Recaj Berat intr-un bar din Florenta.

Scrie un comentariu