Stiri Interne

Adrian Iovan, fostul sot al Romanitei, a murit intr-un accident aviatic!

Scris de Christian Stan

Pilotul Adrian Iovan a decedat luni seara in urma unui grav accident aviatic petrecut intr-o zona muntoasa din judetul Cluj. Adrian Iovan pilota o aeronava de mici dimensiuni cu destinatia Bucuresti-Oradea, insa drumul n-a fost lipsit de probleme. Adrian Iovan a fost nevoit sa faca o aterizare de urgenta dupa ce au aparut unele probleme, iar in urma accidentului acesta si-a pierdut viata. Alte sase personae aflate in avion au supravietuit ca prin minune.

romanita-adrian-iovan

Tragedie aviatica in Romania, acolo unde pilotul Adrian Iovan si-a pierdut viata in urma unui accident petrecut in aceasta seara intr-o zona muntoasa din judetul Cluj. Adrian Iovan pilota un avion de mici dimensiuni, pe ruta Bucuresti- Oradea, iar la bordul avionului avea un echipaj medical, printre care si pe purtatorul de cuvant la Spitalul Elias, dr. Valentin Calu.

Circumstantele producerii accidentului nu sunt insa clare… Unele surse sustin ca din cauza cetii, avionul care se deplasa la mica altitudine, s-a lovit de varful unor copaci si a suferit avarii serioase.  Alte surse inainteaza ipoteza ca aripile avionului au fost acoperite cu gheata si s-a creat astfel un fenomen numit givraj. Adrian Iovan a fost nevoit sa opereze o aterizare de urgenta intr-o zona aproape imposibila.

Toate cele sapte persoane au fost gasite in viata, doua dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta, fiind in stare grava, potrivit unor surse medicale. Din pacate, in urma unor complicatii pilotul a decedat. Se pare ca cel care l-a ajutat pe Iovan la intreaga operatiune are ambele picioare fracturate. „Pilotul este mort, este incarcerat in avion” a declarat Dan Mircea Petrescu, salvamont Bihor, la Realitatea TV.

Scrie un comentariu