Stiri Interne

Declaratia terifianta a lui Adrian Iovan cu o zi inaintea accidentului! A presimtit ca moare?

Scris de Alexandru Manea

Adrian Iovan a acordat un scurt interviu, cu o zi inaintea teribilului accident aviatic in care si-a pierdut viata. Pilotul, fostul sot al designerului Romanita Iovan, vorbea atunci despre pericolul iminent pe care il prezinta un zbor si despre aterizarile de urgenta si primul ajutor pe care el trebuie sa il acorde in asemenea conditii.

adrian-iovan-pilot

Adrian Iovan s-s stins din viata ieri, dupe ce avionul pe care il pilota s-a prabusit intr-o padure din judetul Cluj. Aeronava de mici dimesiuni transporta personal medical de la Bucuresti spre Oradea. O asistenta a murit in accident, insa celalalte cinci persoane au supravietuit.

Cu o zi inaintea accidentului, Adrian Iovan a acordat un interviu la Observator (Antena 1) in care vorbea despre pericolul pe care il prezinta orice zbor si despre aterizarile de urgenta si primul ajutor pe care el trebuie sa il acorde in asemenea conditii.

pilot-adrian-iovan

 

„Se stie ca poate exista oricand un pericol de a i se face rau omului si de a ateriza de urgenta pentru a i se acorda primul ajutor. O calatorie cu avionul sau cu vaporul poate sa-ti scurteze viata cu multi ani”, a declarat Adrian Iovan, la Observator, cu o zi inaintea tragediei.

romanita-adrian-iovan

Adrian Iovan are la activ peste 16.000 de ore de zbor, lucrand in precut ca pilot la Tarom si Blue Air. In 2005 a generat o imensa polemica dupa ce a impuscat un barbat care intrase in vila lui din Primaverii in care locuia alaturi de sotia lui, Romanita Iovan, si de baietelul lor.

Scrie un comentariu