News

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu inca se mai iubesc? „S-au mai intalnit acum o luna!”

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au mai intalnit in casa finilor lor inaintea episoduluide saptamana trecuta. Cezar, finul lor, sustine ca cei doi inca mai au sentimente unul pentru celalalt, dar ca Biancai nu s-ar simti in siguranta daca s-ar intoarce la fotbalist, date find certurile dese dintre ei, din ultimele luni de relatie.

bianca-dragusanu-adrian-cristea1

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea ar mai avea sentimente de iubire unul pentru celalalt, sustine finul lor, Cezar.

Acesta a marturisit ca, inaintea intalnirii suspecte a celor doi de saptamana trecuta, in vila din comuna Rosu, ei s-au mai intalnit, in urma cu o luna.

„S-au mai intalnit acum o luna, pe 11 iunie. A stat 45 de minute. Era multa lume, a refulat si i-a adus reprosuri fata de toata lumea. Adi a tacut. Ca sa terminam aceasta situatie penibila, i-am dus la etaj.

Au stat de vorba 10 minute de vorba. Nu stiu ce au facut ei acolo. Nu pot sa zic sa spun ceva despre asta. Au stat singuri de vorba. Se auzea Bianca. El nu, el e mutulica. O iubeste pe Bianca. N-ai ce sa-i faci”, a declarat el la WOWbiz.

Finul fostului cuplu sustine ca fotbalistul inca spera la o impacare, iar Bianca inca ar mai avea sentimente pentru el.

„Cristea i-a solicitat o impacare. Eu cred ca Bianca inca mai simte ceva pentru Adrian. Cred ca il iubeste in continuare, asta cred eu. Dar cred ca Bianca nu are siguranta langa Adrian. Nu ma bazez pe nimic cand spun asta, ci doar pe cred si pe ce am vazut”, a declarat Cezar.

bianca-dragusanu-adrian-cristea-vila-paparazzi

In urma acestor declaratii, Bianca si Adrian au avut primul dialog televizat. Roscata a intrat in legatura telefonica in direct, in timp ce fotbalistul se afla in platoul WOWbiz, si l-a luat la rost.

Bianca: De ce faci asta, Adi? Este adevarat ca ti-am cerut sa ma lasi in pace, sa imi traiesc viata alaturi de omul pe care il iubesc?
Adrian: Esti singura acum sau ai musafiri? Nu cred ca vorbesti tu acum, ci altcineva in locul tau.
Bianca: Adi, ti-am spus ca vreau sa imi traiesc viata linistita si sa ma lasi in pace?
Adrian: Nu mi-ai spus tu asta. Imi spuneai prin mesaje, dar nu le scriai tu.
Bianca: Adi, ti-am spus eu ca te iubesc si te vreau inapoi?
Adrian: Ca ma vrei inapoi nu, dar ca ma iubesti, da. Si nu mi-ai spus numai mie, ci si prietenilor nostri.
Bianca: Adi, ne-am sarutat noi doi? Asa sa te ajute Dumnezeu!

Scrie un comentariu