News Stiri Interne

Adrian Brincoveanu, partenerul Andreei Marin, postari impresionante pentru salvarea animalelor ranite pe sosea

Scris de Ana Kozma

Adrian Brincoveanu, partenerul Andreei Marin, si-a facut cont de Instagram si primele sale postari de pe reteaua de socializare nu sunt personale, ci militeaza pentru salvarea animalelor accidentate pe sosea din cauza neglijentei stapanilor.

Adrian Brincoveanu, partenerul Andreei Marin, militeaza pe Instagram pentru salvarea animalelor accidentate pe sosea

De mai bine de doi ani traieste o frumoasa poveste de dragoste cu  Andreea Marin. Totusi, Adrian Brincoveanu a ales sa ramana o prezenta cat se poate de discreta.

O sustine pe femeia iubita din umbra si participa rareori la evenimente alaturi de ea. Insa nu-si doreste viata etalata la tv, preferand, asemeni Andreei Marin, discretia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

As fi vrut ca prima mea postare de aici sa fie una pozitiva, caci sunt un om optimist, constructiv. Deși meseria mea nu este legata de mediu, natura, ecologie, pasiunea mea da, și acest loc virtual e creat tocmai din acest motiv. Întâmplarea face ca doua evenimente similare întâlnite în peregrinările mele prin tara în ultima vreme sa fie greu de digerat, sa ma revolte interior, sa ma facă sa nu-mi doresc sa le privesc pasiv, ci sa le aduc acum în fata voastră, în speranța că noi, umăr lângă umăr, chiar putem schimba ceva. În prima imagine, șocantă și dureroasă, dar exprimând o realitate ce nu poate fi ocolita, este un cal în ultimele sale clipe de viață, aruncat la pământ pe sosea în urma unui accident a cărui vinovat nu este, la prima vedere cel puțin, șoferul ce nu l-a mai putut ocoli, caci s-a trezit cu căruța și calul în fata pe neașteptate, ci stăpânul inconștient care l-a lăsat în câmp nesupravegheat și liber sa plece oricând. Probabil calul a făcut acest lucru speriat de zgomotul din apropierea lui. Treceam cu masina pe centura Buzaului, am oprit în dorința de a ajuta, imaginea era șocantă, iar eu sunt maturul de azi, dar și copilul de odinioară ce a crescut si ingrijit 5 cai acasa, cei mai buni prieteni pentru mine, nu pot sta asadar cu mâinile încrucisate și întorcând capul, trecând mai departe. Polițistul venit la fata locului dupa apelul meu la 112, tare încurcat. La pământ, se afla un cal grav rănit, nu un om. Ce sa fie de facut in situația asta?! Calul era în grea suferinta, sângele curgea ca un râu pe sosea… Ma întreba pe mine daca ii pot confirma, pentru constatarea lui scrisa, ca animalul mai e în viata sau nu… Am sunat tot eu din nou la 112, sa trimita pe cineva care sa intervină în astfel de cazuri speciale, era necesar un medic veterinar neaparat – deși cazurile care au devenit virale pe TV si social media în ultima vreme cu animale rănite nu mai sunt o exceptie… Am stat lângă animal, pentru a-l liniști în ultimele sale clipe de viata, avand totusi speranta salvarii lui, pana când el s-a stins, însă nimeni nu a sosit… (continuarea în postarea următoare pe același subiect)

O postare distribuită de Adrian Brincoveanu (@brincoveanu.adrian) pe

Iata insa ca partenerul Andreei Marin si-a facut recent cont de Instagram. Total atipic si neasteptat pentru aceasta retea de socializare, pe contul sau nu gasim postari personale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

(continuarea postarii anterioare pe același subiect) : Am stat lângă animal, pentru a-l liniști în ultimele sale clipe de viata, avand totusi speranta salvarii lui, pana când el s-a stins, însă nimeni nu a sosit. Dealtfel, când am sunat din nou la 112 și am fost transferat la politia Buzău, mi s-a răspuns ca, fiind sâmbăta, nu găsesc pe nimeni care sa intervină în acest caz specific… În fotografiile următoare, anterior acestei întâmplări, cu puțin timp în urma, un caz similar întâlnit de mine: un cal nesupravegheat de stăpân, alergând speriat și dezorientat pe un drum național în județul Vrancea era aproape sa intre pe un drum european. Impactul cu o mașină a dus la ranirea lui grava (pieptul taiat și picioarele lovite), la distrugerea căruței și punerea în pericol a vieții celor ce circulau pe sosea. Acolo, calul a avut șansa de a trai, i-am acordat rapid primul ajutor, l-am bandajat, politia a legitimat stăpânul, dar o amenda nu cred ca rezolva prea mult… Dacă eu, același om, am intalnit doua cazuri similare într-un interval de timp atat de scurt, câte povesti de acest fel pun vieți în pericol in fiecare zi în întreaga tara? Cine e pregătit sa intervină în asemenea cazuri și, concret, cum? Dacă în loc de un cal, pe sosea impactul e între o mașină și… o turma de oi, sa spunem? Ce facem? Ne uitam pasivi și așteptăm să se descurce singuri, și necuvantatorele, și oamenii implicati? Care este pedeapsa pentru un stăpân care nu-și supraveghează animalul și, din aceasta pricina, se întâmplă o tragedie? Cum protejam viata în Romania? Cât mai acceptam sa nu acționăm cu omenie, responsabilitate și frica de Dumnezeu?

O postare distribuită de Adrian Brincoveanu (@brincoveanu.adrian) pe

Primele doua postari ale lui Adrian Brincoveanu sunt menite sa deschida ochii autoritatilor in vederea salvarii animalelor accidentate pe sosea din neglijenta stapanilor. Imaginile sunt dure si au un impact emotional puternic, avand rolul de a arata gravitatea lucrurilor in speranta unei schimbari.

Nicolae al Romaniei, Andreea Marin, alaturi de Adrian Brincoveanu, si vedete cunoscute din showbiz au descoperit experienta Custom-Made Consiglieri

Scrie un comentariu