ADPM Cool News

ADPM Cool! Fotograful care sfideaza legea gravitatiei!

Scris de Administrator

Li Wei, un fotograf de origine chineza, a realizat o serie de fotografii ce sfideaza orice lege a gravitatiei. Totul fara ajutorul computerului… Cuvinte precum „socant”, „imposibil”, „de necrezut”, „uimitor” iti vin in minte atunci cand privesti fotografiile realizate de Li Wei.

Contrar a ceea ce tind oamenii sa creada, artistul nu s-a folosit de clasicele „cut”, „copy” si „paste” in obtinerea acestor imagini incredibile.

„Am facut eforturi pentru a face ca imposibilul sa devina posibil si asta pentru ca imi place sa depasesc limitele realitatii. Atunci cand oamenii imi privesc munca, mi-as dori sa se gandeasca la fragilitatea vietii umane. Sfidez legile gravitatiei intocmai pentru a expune cat mai clar ideea de pericol. Totul in munca mea este instabil… precum mediul ce ne inconjoara”, explica Li Wei.

Singurele trucuri de care artistul s-a folosit in realizarea acestui proiect constau in cabluri, franghii, oglinzi si acrobatii.

„Locurile si situatiile prezentate in fotografiile mele sunt cat se poate de reale. Nu create digital. Am uitilizat Photoshop-ul exclusiv in procesul de  post-productie, pentru lucruri precum indepartarea franghiilor de care m-am folosit pentru a ‚atarna’ in afara ultimului etaj al unei cladiri impresionante.”

Scrie un comentariu