Stiri externe

Adio, Sex and the City 3!

Scris de Alexandru Manea

Sex and the City 3 nu se va ma filma! Sarah Jessica Parker a anunțat, cu mare părere de rău, că cel de-al treilea lung metraj axat pe succesul serialului de acum aproape 20 de ani, nu va mai fi lansat!

Adio, Sexy and the City 3!

Fanii serialului Sex and the City așteaptă, de câțiva ani, cu sufletul la gură lansarea celui de-al treilea lung metraj axat pe succesul serialului de acum aproape 20 de ani Au apărut o serie de zvonuri și declarații care dădeau ca sigură reluarea filmărilor pentru îndrăgita producție.

Din păcate, proiectul a fost abandonat, iar vestea a fost făcută public chiar de Sarah Jessica Parker, interpreta parsonajului Carrie Bradshaw.

E gata! Nu îl mai facem! Sunt așa de dezamagită! Aveam o poveste atât de frumoasă, de amuzantă, de tristă, de veselă! Este cu atât mai dezamagitor cu cât publicul chiar aștepta acest film.

S-a zvonit că actrița Kim Cattrall, cea care o interpreta pe Samantha, nu ar fi vrut să mai joace în film. “Cred că situația socială s-a schimbat. Să faci un film despre patru femei vorbind despre călătorii și cum să cheltuiască 400 de dolari pe pantofi, în timp ce oamenii abia au ce să mai pună pe masă, nu e ceva de care avem nevoie…”, a declarat ea.

In the middle of NYC wearing a tutu dress 💓 #thebiggining #sexandthecity #manhattan #carriebradshaw #iconic #tutudress

A post shared by Carrie Bradshaw Life Style 👠 (@carriebradshawsc) on

Scrie un comentariu