ADPM Cool

Adio rochii albe! Ce lanseaza Regina rochiilor de mireasa, Vera Vang, in 2018

Scris de Administrator

Dupa 30 de ani in industria modei, Vera Wang inca reuseste sa vina cu lucruri noi, care sa surprinda publicul. Nu degeaba i se spune “Regina rochiilor de mireasa”. Pentru sezonul de nunti 2019, ea ne propune culori indraznete si senzualitate din plin.

Daca in sezoanele trecute Vera Wang a promovat rochiile elegante, de bal, cele 12 modele din colectia pentru primavara 2019 sunt despre modernitate si culori – multe, multe culori.

Creatoarea a declarat: “Aceasta colectie a fost un nou experiment pentru mine in ceea ce priveste “vocabularul” rochiilor de mireasa. Acum, mai mult ca niciodata, am simtit sa imi asum un risc, in conditiile in care majoritatea caselor de moda merg mult pe creatii luxoase.”. Riscurile, pentru Wang, au insemnat un accent pe broderii manuale si reinterpretarea corsetelor si rochiilor clasice de bal care au facut-o faimoasa. “Vopsitul si pictatul manual al materialelor, folosirea si incretirea tulleului, toate acestea au fost foarte importante. Este timpul sa ne reintoarcem la frumusetea lucrurilor facute manual, nu doar sa cautam solutii comerciale”, a explicat Wang.

Desi tulleul este un material folosit des de Wang, de data asta s-a concentrat pe asezarea straturilor si a culorilor. Ea marturiseste ca a fost nevoie de mult mai studiu si atentie, decat in cazul rochiilor de bal sau de printesa. “Ne-am jucat cu tulleul. Este plisat chimic, deconstruit.”, spune creatoarea. Fustele ei lungi, aparent dezordonate, sunt in contrast cu corsetele “disciplinate”, din materiale tari.  Rezultatul – un mix de hiper feminitate si senzualitate.

Chiar daca a mai folosit rochii colorate in colectiile ei anterioare, noutatea acestui sezon este felul in care culorile sunt combinate si sentimentul de natural, aerisit si nepretentios pe care il transmit.

Rochii de mireasă Vera Wang. Cum arată noua colecție.

Totodata, creatiile imbratiseaza diversitatea, in toate formele ei – culori, dimensiuni, stil. Vera Wang recunoaste ca a dorit sa cultive diversitatea, versatilitatea si individualitatea, atat in industria rochiilor de mireasa, cat si in cea a modei, in general. In sedinta foto de prezentare, creatoarea a apelat la modele de diferite varste, rase si nationalitati.

 

Scrie un comentariu