Stiri Interne

Adio, Next Star! Dan Negru: „E mai usor sa construiesti un copil puternic decat sa repari un matur stricat!”

Scris de Alexandru Manea

Emisiunea Next Star nu va mai fi realizata si difuzata la Antena 1, dupa multe sezoane de succes. Dan Negru incepe in aceasta toamna un nou proiect, insa pe care il va vedea pe sticla abia la anul.

 

Dupa multe sezoane de succes, show-ul „Next Star” nu va mai fi produs si difuzat la Antena 1. In aceasta toamna, emisiunea a fost scoasa din grila postului, iar prezentatorul Dan Negru lasa de inteles ca proiectul nu va mai fi reluat.

Totusi, el va incepe in lunile care urmeaza munca la o noua emisiune pe care, insa, o vom putea vedea, probabil, abia la anul. Pana atunci, il vom vedea ca si prezentator al noului reality show, „Serif de Romania”.

Next-Star juriu-next-star

„Din toamna incep un nou proiect tv. Fara copii ! Next Star a fost anul trecut cea mai googalita emisiune de tv a Antenei 1,potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audientele Next Star au fost mult peste asteptari .

Acu’pot sa marturisesc: cand Next Star era doar o idée, multi colegi de breasla ma compatimeau spundu-mi ca am sa-mi rup gatul riscand intr-un show cu copii in prime-time.

Putini imi dadeau vreo sansa de supravietuire,mai cu seama ca formatul era original 100% .

Acu’ ramane un loc liber pentru un kids show pe piata tv din Romania. Din decorurile showurilor tv pe care le-am parasit am luat mereu cate un obiect de décor.

Am o mare colectie in pod, de la globul pe care-l invartea Mama Natura la Ciao Darwin pana la un acvariu din Academia Vedetelor.

Din Next Star am pastrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochiifara lumina a lui Alex.

Si am speranta ca peste vreo 60 de ani, niste bunici vor povesti nepotilor despre fenomenul Next Star… E mai usor sa construiesti un copil puternic decat sa repari un matur stricat. La capat de drum, multumesc!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu