News Video

Adio „Gangnam Style”! PSY s-a saturat de piesa care l-a facut celebru!

Scris de Christian Stan

Dupa ce piesa „Gangnam Style” a depasit 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar rapperul corean a colindat lumea pentru a-si promova hitul… acesta declara acum ca a venit timpul sa spuna adio „Gangnam Style”. Cel putin pentru o vreme, PSY doreste sa se concentreze pe promovarea unor noi piese.

Fara indoiala, PSY se poate inscrie in categoria artistilor „one hit wonder”, alaturi de Los del Rio sau Kaoma, insa rapperul corean se incapataneaza sa demonstreze ca poate lansa si alte hituri internationale.

Dupa ce a cantat de Anul Nou in piata Times Square din New York, PSY a declarat pentru MTV ca pana si el s-a saturat sa cante piesa „Gangnam Style” si ca nu va mai canta aceasta piesa de acum inainte.

PSY a pregatit noi hituri, insa este greu de crezut ca cineva il va chema in concerte pe coreean fara sa-i pretinda acestuia sa cante tocmai „Gangam Style”.

Daca si in cazul lui PSY lucrurile o sa mearga la fel ca si cu ceilalti artisti care au cunoscut consacrarea cu un singur hit, atunci, cu siguranta, o sa-l vedem pe coreean invitat la Sala Palatului, in concert, prin anul 2016.

Scrie un comentariu