Stiri Interne

Adio, Fuego! Artistul a facut o mare schimbare in cariera!

Scris de Alexandru Manea

Fuego a facut o mare schimbare in cariera sa muzicala. Dupa 17 ani in care a cantat sub acest nume de provenienta spaniola, cantaretul a decis sa porneasca pe alt “drum”. Iata despre ce este vorba.

fuego

Fuego a decis ca, dupa 17 ani in care a cantat sub numele Fuego, sa renunte la aceasta titulatura de scena si sa foloseasca numele lui real, Paul Surugiu.

Insa, pana ca publicul larg sa se obisnuiasca cu acest nume, artistul, care va implini 40 de ani anul viitor, va fi numit, intr-o perioada intermediara, Paul Surugiu-Fuego.

„ Am inceput cantand latino si atunci era vremea pseudonimelor! Fuego era cel mai potrivit pentru ca se asocia cu genul muzical si cu temperamentul meu de atunci! Intre timp, am evoluat, am trecut la o alta etapa si vreau oarecum ca titulatura mea sa fie completa – PAUL SURUGIU FUEGO!

fuego-36

Mi se pare ca e vremea sa renunt treptat la numele de Fuego! Nu stiu sincer cat de usor le va fi glumetilor sa digere schimbarea aceasta si sa gaseasca noi poante, unele mai reusite, altele mai limitate, pe seama numelui Paul Surugiu!”, a anuntat artistul, pe Facebook.

Scrie un comentariu