Stiri externe

Adio, Ellen DeGeneres Show! Vedeta renunță la emisiune după aproape două decenii!

Scris de Ana Kozma

Ellen Degeneres a anunțat că va renunța la emisiunea care îi poartă numele după aproape două decenii. Iată de ce a luat această decizie. Vedeta susține că hotărârea ei nu are nicio legătură cu acuzațiile conform cărora ar fi creat un mediu toxic de lucru pentru angajații săi.

Adio, Ellen DeGeneres Show! Vedeta renunță la emisiune după aproape două decenii!

Ellen DeGeneres a anunțat public că emisiunea ei va lua sfârșit după terminarea celui de-al 19-lea sezon. Mulți s-au întrebat dacă acest lucru nu are vreo legătură cu scandalul în care vedeta a fost implicată în urmă cu câteva luni. Atunci, Ellen a fost acuzată de angajați că ar fi creat un mediu toxic de lucru.

Ellen DeGeneres a dezvăluit însă că nu mai vede emisiunea ca pe o provocare, iar asta a determinat-o să ia această decizie.

„Oricât de bun este acest show, oricât de amuzant e, nu mai reprezintă o provocare. Am nevoie de ceva nou care să mă provoace”, a declarat ea pentru The Hollywood Reporter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Mai mult decât atât, Ellen a mărturisit că se gândește deja de câțiva ani să pună punct emisiunii ce îi poartă numele. A fost însă atunci convinsă de reprezentanții postului să mai rămână. Spune că decizia ei nu are nicio legătură cu scandalul creat în jurul show-ului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ellen DeGeneres (@theellenshow)

„Aproape că a avut impact asupra emisiunii. A fost foarte dureros pentru mine. Dar dacă voiam să renunț din cauza asta, nu aș fi revenit cu acest sezon. Nu de asta mă opresc. A fost însă greu. Era vară, eram acasă și citeam că oamenii erau obligați să mestece gumă înainte să îmi vorbească. La început mi s-a părut amuzant. Apoi au apărut alte și alte lucruri. Emisiunea era în pauză, iar eu nu am avut canalul necesar pentru a combate aceste acuzații stupide”, a povestit Ellen Degeneres.

Ellen DeGeneres a pierdut jumătate din audiență după scandalul generat de angajați

Scrie un comentariu