News

Adio Columbeanu! Bun venit, Monica Lhamo!

Scris de Sorin Dutoiu

De dragul iubitului sau chinez, Monica Gabor a renuntat nu doar la celebrul ei fost nume de familie, Columbeanu, ci si la cel de fata, Gabor. Ea se semneaza acum Monica Lhamo, imprumutand numele patrtenerului sau cu multe milioane de dolari in cont.

Nu se stie daca s-a logodit sau doar se bucura de noua ei relatie de peste Ocean, insa Monica Gabor si-a schimbat numele de familie. Cel putin in ceea ce priveste adresa ei de email.

Fosta sotie a lui Irinel a renuntat la numele Columbeanu pe care l-a inlocuit cu cel de familie al iubitului ei asiaic, Lhamo.

Conform Cancan, schimbarea a intervenit recent cand Monica si-a modificat adresa de email. Acum, frumoasa bacauanca ii poarta numele chinezului, confirmand inca o data ca are intentii serioase in ceea ce priveste relatia lor.

Monica se afla in America pana cel putin la inceputul lunii viitoare cand este asteptata sa se intoarca in Romania pentru a se infatisa in fara instantei in timpul procesului de divort.

Despre Monica s-a zvonit in ultima vreme ca ar fi chiar insarcinata cu milionarul asiatic. In cazul in care va avea un baietel, asa cum i-a spus fiicei sale, Irina, Monica il va boteza, se pare, Adrian.

Fotul ei sot se declara incantat de ideea ca Monica este insarcinata pentru ca acest lucru ar mai domoli conflictul dintre ei.

„Pentru linistea ei si pentru linistea noastra cred ca ar fi bine ca ea sa mai aiba un copil. E posibil ca Irina sa mai aiba un fratior vitreg”, a declarat el la Cancan TV.

Scrie un comentariu