Stiri Interne

Adina Halas, transformata de Laurent Tourette in „Maria Tanase”

Scris de Alexandru Manea

Adina Halas s-a lasat transformata de celebrul hairstilist francez Laurent Tourette, in Maria Tanase. Inspirat de tema evenimentului Soiree de la Mode, Laurent Tourette a creat o coafura speciala pentru Adina Halas, folosind o impletitura rustica.

adina-halas-maria-tanase-laurent-tourette

„Adina este o femeie frumoasa si a fost o placere sa o coafez. Mi-a placut ideea de o coafa in aceasta tema. Coafura este usor de realizat si se poate purta si ziua. Daca observati, am putea spune ca seamana mai mult cu Iulia Timosenko in varianta roscata”, a declarat Laurent Tourette.

Adina Halas nu este la prima experienta de acest gen cu Laurent Tourette. Vedeta si-a schimbat complet look-ul sub indrumarea lui Laurent.

adina-halas-maria-tanase-laurent-tourette-1

„Laurent este o explozie de buna dispozitie si talent si este o reala placere sa iti lasi podoaba capilara pe mainile lui. Umple tot spatiul din jurul lui si are o atentie la detalii extraordinara. Maria Tanase este una dintre personalitatile pe care le-am admirat intotdeauna si faptul ca Laurent mi-a stilizat coafura avand-o pe ea in minte, pentru evenimentul la care am participat, ma onoreaza!” , a declarat Adina Halas.

Scrie un comentariu