Stiri Interne

Adina Buzatu, vacanta ,,vinovata” pe Riviera Franceza!

Scris de Administrator

Adina Buzatu a petrecut recent cateva zile pe Coasta de Azur, unde s-a bucurat de relaxare, compania unor oameni dragi, peisaje frumoase si cele mai fine preparate culinare. Iata insa de ce s-a simtit vinovata, pe toata perioada mini vacantei de pe Riviera Franceza!

adina-buzatu-vacanta

Obisnuita sa imbine utilul cu placutul, adica munca si vacanta, Adina Buzatu a facut zilele trecute o exceptie in acest sens, lasandu-si pentru cateva zile treburile de-o parte si plecand pe Coasta de Azur, la invitatia unor prieteni care isi sarbatoreau zilele de nastere. Astfel, cunoscuta stilista s-a bucurat timp de patru zile de peisajele si confortul de la malul Marii Mediterane, distrandu-se impreuna cu fiica ei, Sara, si cu cativa prieteni apropiati.

adina-buzatu-vacanta2

Din programul ei de vacanta nu au lipsit nici vizitele la restaurante renumite pentru calitatea preparatelor lor, dar nici alergatul, dimineata pe plaja, menit sa compenseze timpul pe care il aloca zilnic la Bucuresti pentru sport. Cu toate ca a recunoscut ca mini-vacanta i-a priit de minune, Adina Buzatu a marturisit ca s-a simtit vinovata pentru zilele in care a fost departe de activitatea celor trei magazine pe care le detine in Bucuresti.

adina-buzatu-vacanta1

,,Revin cu mare drag mereu pe Riviera Franceza, imi place clima, imi plac locurile, curatenia, civilizatia si felul de a fi al oamenilor. Cu toate acestea, n-as putea sa stau acolo pentru o vacanta in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca ma simt vinovata fata de clientii care ma asteapta la Bucuresti. Si acum, cand am ajuns in tara, direct de la aeroport am mers la magazin, unde aveam stabilite mai multe intalniri. Poate daca as fi lucrat in alt domeniu n-ar fi contat, dar in cazul meu este absolut necesar sa fiu disponibila, atunci cand oamenii au nevoie de mine, nu cand am eu timp. E un principiu pe care l-am inteles si aplicat mereu si sunt convinsa ca mi-a fost de folos”, a declarat Adina Buzatu.

Scrie un comentariu