Stiri Interne

Adina Buzatu, testată de COVID-19. Iată aici rezultatul!

Scris de Ana Kozma

După ce a participat în urmă cu două săptămâni la o petrecere în stațiunea Olimp, iar un alt invitat de la aceeași petrecere a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Adina Buzatu s-a testat la rândul ei. Din fericire, rezultatul este negativ!

Adina Buzatu, testată de COVID-19. Iată aici rezultatul!

Alături de mai multe vedete, Adina Buzatu a participat săptămâna trecută la petrecerea de inaugurare a unui resort nou din stațiunea Olimp. Ulterior, unul dintre invitați se pare că ar fi fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a intrat în izolare.

Așa se face că Adina Buzatu s-a testat la rândul ei însă, din fericire, rezultatul a ieșit negativ.

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă.

Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID – 19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber. Pe tot parcursul serii atât eu cât și fiica mea Sara am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar persoanalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți”, a declarat Adina Buzatu.

Celebra stilistă spune că respectă regulile de distanțare socială și toate normele impuse pentru a evita infectarea cu COVID-19.

„Mai mult de atât, recent, mi-am făcut la Clinica Perfect Detox un tratament care ridică imunitatea și ajută la prevenirea contactării virușilor, inclusiv SARS CoV – 2. Terapiile medicale aplicate în această clinică sunt bazate pe descoperirile științifice și brevetele Prof. Dr. Academician Athot Khachatryan”, a adăugat ea.

Adina Buzatu s-a apucat de gatit, deziua  ei. Iata ce a iesit! VIDEO

Scrie un comentariu