Stiri Interne

Adina Buzatu si Gheorghe Zamfir au petrecut alaturi de Sting, Zucchero si Andreea Bocelli

Scris de Sorin Dutoiu

Gheorghe Zamfir si stilista Adina Buzatu au participat, saptamana trecuta, la petrecerea aniversara, de 60 de ani, a lui Andreea Griminelli, considerat cel mai bun flautist contemporan al lumii.

Adina Buzatu si Gheorghe Zamfir au petrecut alaturi de Sting, Zucchero si Andreea Bocelli

Griminelli a organizat, pe arena Pala Bigi din Italia, un concert caritabil de ziua sa. Sting, Zucchero, Gheorghe Zamfir, Andrea Bocelli, Amii Stewart si Sumi Jo au fost doar cativa dintre artistii care au cantat in cinstea sa.

Printre invitatii sarbatoritului s-a numarat si Adina Buzatu, prietena cu Griminelli si, totodata, stilista care se ocupa de tinutele lui Gheorghe Zamfir.

„Am trait o noua experinta extraordinara alaturi de uriasul Gheorghe Zamfir, iubit si respectat de artistii de top ai lumii, care fac reverente in fata geniului naiului. Este emotionant sa vezi cum superstarurile lumii, se adreseaza romanului nostru cu apelativul „Maestro”, ii cunosc discografia si il asculta cu mare interes cand acesta le impartaseste tainele instrumentului sau.

Sunt 5 sau 6 ani de cand colaborez cu Gheorghe Zamfir, care ne poarta in exclusivitate tinutele la fiecare concert sustinut in Romania si strainatate, dar si in viata de zi cu zi. Pretuiesc foarte mult prietenia care s-a legat intre mine si familia Zamfir”, a declarat Adina Buzatu.

Toti invitatii de onoare au petrecut doua zile de vis in Italia, iar dupa concertul exceptional au participat la cina de gala organizata intr-un mediu restrans. Au fost in jur de 100 de persoane, printre care s-au numarat artisti de talie mondiala, filantropi, oameni de afaceri si magnati din Statele Unite, Asia si Europa, dar si romanii nostri.

Concurentii de la Exatlon au devenit manechini pentru Adina Buzatu

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu