Stiri Interne

Emotii mari pentru Adina Buzatu! Stilista si-a pierdut toate bagajele in aeroportul de la Paris

Scris de Administrator

In drumul sau catre Targul international de design vestimentar si accesorii de moda Tranoi Homme Paris, Adina Buzatu a avut parte de peripetii de zile mari. Mai exact, si-a pierdut toate bagajele. Din fericire insa, tot raul s-a risipit rapid, iar stilista a iesit rapid din incurcatura.

adina-buzatu-valiza1

Plecata la Targul international de design vestimentar si accesorii de moda Tranoi Homme Paris, Adina Buzatu a avut nesansa de a-si pierde geamantanele. Avand un program foarte incarcat, plin de intalniri importante cu partenerii externi, printre care Lord&Fools, Bensimon, Paul&Joe – branduri de prestigiu pe care le reprezinta in exclusivitate in Romania de ani de zile, stilista a trecut prin mari emotii pana le-a recuperat.

Intrata in panica, intrucat nu avea ce tinute sa poarte si nici timp pentru cumparaturi, i-a sarit ca prin minune in ajutor sefa de la biroul Lost&Found, o doamna mult prea amabila fata de cum sunt cunoscuti in general francezii, care i-a inteles situatia si a facut o exceptie, trecand peste barierele birocratice si delegand pe cineva care sa caute in zona de tranzit. Sa fi fost nelipsitul zambet si vocea calda ale stilistei care au ajutat-o sa iasa din aceasta incurcatura sau doar o zi norocoasa?

Cert este ca Adina Buzatu a reusit sa-si recupereze valizele in timp record si nu dupa o zi, asa cum se intampla de obicei. Ar fi fost ciudat si mai ales neplacut sa mearga la targ intr-o tinuta relaxata de calatorie.

„Am scapat ca prin urechile acului, desi am intarziat 2 ore, dar important este ca totul s-a terminat cu bine. M-am panicat, intrucat ramasesem fara necesarul pentru 3 zile si n-as fi avut sub nicio forma timp pentru shopping. Chiar ma gandeam ce-as fi putut imprumuta de la fiica mea Sara, ale carei bagaje venisera fara problema”, a declarat stilista Adina Buzatu.

Scrie un comentariu