Stiri Interne

Adina Buzatu si-a recuperat pagina de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri

Scris de Alexandru Manea

Adina Buzatu a reusit sa isi recupereze una din cele doua pagini de Instagram, dupa ce ambele au fost atacate de hackeri. Iata ce declara cunoscuta stilista!

Adina Buzatu si-a recuperat pagina de Instagram dupa ce a fost atacata de hackeri

Adina Buzatu a ramas recent fara cele doua conturi de Instagram, dupa ce hackerii au reusit sa ii sparga parolele. Cunoscuta stilista a apelat la specialisti in IT si la reprezentatii retelei de socializare incercand sa isi recupereze paginile cu care tinea legatura cu publicul sau. Dupa multe zile de chin si stres a reusit sa isi recupereze pagina personala. Mai ramane sa faca acest lucru si cu pagina companiei sale.

Adina Buzatu a imbracat 12 vedete feminine in haine masculine!

,,A fost un adevarat cosmar, este senzatia de pierdere a intimitatii. Te simti parca dezbracat in public. Pentru mine sunt foarte importanti prietenii mei virtuali carora le raspund personal, mai ales ca majoritatea intrebarilor sunt legate de stil si tinute vestimentare.  Le multumesc din suflet tuturor celor care au incercat sa ma ajute sa rezolv aceasta problema si prietenilor care au ramas fideli contului meu asteptand sa il recuperez.  Va astept pe toti, cu drag, sa imi vedeti postarile si sa imi scrieti pe Instagram @AdinaBuzatu! Foarte curand sper sa recuperez si contul Trends,” a declarat stilista.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu