Stiri externe

Exclusiv! Adina Buzatu, despre fiica ei: „I-am spus sa-mi faca repede 3 nepoti”

Scris de Christian Stan

Adina Buzatu si fiica ei, Sara, sunt cele mai bune prietene si nu exista loc de secrete intre ele. Adina declara pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D ca abia asteapta sa devina bunica a trei nepoti.

Adina-Buzatu-Carmen-Negoita-Rawyal-1

Adina Buzatu si fiica ei, Sara, s-au numarat printre invitatele lui Carmen Negoita la evenimentul de lansare al restaurantului Rawyal , prilej cu care acestea au acordat un interviu pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D, ce va fi difuzat in cadrul editiei din aceasta seara, de la ora 21:30.

Adina si Sara au o relatie speciala de mama si fiica, nu isi ascund nimic si nu se feresc sa vorbeasca nici chiar despre viata amoroasa. Adina Buzatu declara ca abia asteapta sa devina bunica.

„Nu se pune problema ca nu astept sa devin mama soacra, pentru ca eu abia astept sa fiu bunica. I-am si spus sa-mi faca repede doi sau trei nepotei, pentru ca eu o sa am grija de ei si ii cresc”, declara Adina Buzatu.

„De la mama primesc foarte multe sfaturi si vorbim deschis si despre iubire. Mi-a spus ca trebuie sa fiu foarte atenta la ceea ce e in interiorul ambalajului si nu doar la exterior. Ma incurajeaza in tot ceea ce fac si ma indeamna sa imi urmez visele”, spune Sara.

Interviul va fi difuzat in editia din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

Scrie un comentariu