Stiri Interne

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în cel mai complex ghid de stil masculin!

Scris de Ana Kozma

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în prezența a 5 bărbați îmbrăcați impecabil! Stilista a lansat un ghid complet de stil masculin, pentru care a gândit o ședință foto incendiară.

Adina Buzatu s-a dezbrăcat de secrete în cel mai complex ghid de stil masculin!

Toate secretele unei vestimentații corecte și sfaturi esențiale pentru rutina de grooming. 47 de module video cu o durată de 7 ore și 3 invitați de excepție, experți în hairstyling, make-up și dermatologie. 3 zile întregi de filmări, 5 bărbați și un stilist vestimentar: Adina Buzatu.

Așa sună în cifre, Adina Buzatu Masterclass, cel mai ambițios proiect gândit de stilistă. Pentru acest ghid, Adina Buzatu s-a pozat dezbrăcată și înconjurată de 5 bărbați. Totul în scop pur profesional.

„Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozăm pentru un proiect important.

După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin.

Doi dintre băieții care au participat în acest proiect sunt actori profesioniști, iar 3 dintre ei, modele. Suntem obișnuiți să lucrăm în tot felul de context și nu este nimic nelalocul lui dacă unul dintre noi este dezbrăcat”, declară Adina Buzatu.

Adina Buzatu Masterclass conține 47 de module video cu o durată de 7 ore, în care îți dezvăluie, în amănunt, toate secretele unei vestimentații corecte, dar și sfaturi esențiale pentru rutina de grooming, de la invitați experți în hairstyling, make-up și dermatologie.

Masterclass-ul, ghidul complet de stil masculin, nu este despre reguli, ested espre a te învăța pas cu pas cum să-ți construiești stilul, urmărind fiecare aspect, fiecare întrebare pe care ți-ai pus-o de-a lungul timpului.

În Adina Buzatu Masterclass afli totul despre orice gen de ținută. Înveți cum să îți găsești propriul stil, cum să te îmbraci în funcție de forma corpului sau de nuanța tenului. Sunt prezentate regulile clare care stau la baza construirii garderobei esențiale, iar ținuta office este disecată în cele mai mici detalii. Descoperi abordarea vestimentației de ceremonie în funcție de eveniment și statut social. Cu ajutorul masterclass-ului, la care vei avea acces toată viața,vei înțelege tot ce ai nevoie să știi pentru a fi întotdeauna pus la punct.

„În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor”, spune stilista.

Masterclass-ul câștigă și maimultă greutate prin prezența celor trei invitați de excepție ai Adinei, care vin cu sfaturi utile.

Hairstylist-ul Cristi Pascu exemplifică limitele frizurii masculine cu stil. El te învață cum trebuie să te tunzi, în ce măsură ai voie să-ți vopsești părul și la ce trucuri este permis să apelezi, ca bărbat.

MihaelaVasile, make-up artist, vine cu recomandări anti-ageing și răspunsurile la întrebări cheie despre pensat și machiaj corector la bărbați.

Medicul dermatolog și estetician Gabriel Balcangiu îți propune soluții la problem frecvente ale pielii: acnee, riduri, cearcăne, operații estetice sau căderea părului.

Scrie un comentariu