Stiri Interne

Exclusiv! Adina Buzatu: “Sunt o pofticioasa! Mi-as dori sa fiu intotdeauna slaba, oricat as manca!”

Scris de Administrator

Adina Buzatu recunoaste ca este extrem de pofticioasa si ca si-ar dori ca intotdeauna sa fie slaba, indiferent de cat ar manca. Iata insa care sunt lucrurile care ii plac la ea insasi.

adina-buzatu-pofticioasa2

Adina Buzatu afiseaza o silueta de invidiat, insa acest lucru este rezultatul unui regim alimentar echilibrat si al multor ore de sport. Asta pentru ca, dupa cum ea insasi declara, Adina este o pofticioasa si trebuie sa faca eforturi considerabile pentru a se mentine in forma.

“Da, mi-as dori sa fiu intotdeauna slaba, oricat as manca! Asta m-ar face fericita, pentru ca sunt o pofticioasa si trebuie sa fac foarte mult sport ca sa ma mentin”, marturiseste ea.

adina-buzatu-pofticioasa

Adina Buzatu spune insa ca se iubeste pe ea insasi si le sfatuieste pe toate femeile sa faca la fel, intrucat exteriorul este o reflectie a felului in care ne simtim pe interior.

adina-buzatu-pofticioasa1

“Ma iubesc, ma plac! Si nu o spun lipsita de modestie, ci o spun ca un om care este echilibrat si dupa ani de zile, pentru ca nu mai sunt o pustoaica, si care a realizat ca trebuie sa te bucuri de ceea ce ai. Sa apreciezi ceea ce ai. Iar daca noi ne vedem frumosi, atunci si cei din jur ne vor vedea la fel!”, mai adauga Adina.

Scrie un comentariu