Style Radar

Adina Buzatu aduce trendurile verii la Craiova. Iata ce va face!

Scris de Sorin Dutoiu

Adina Buzatu prezinta trendurile verii la Festivalul de moda de la Craiova. Stilista explica in ce mod te poti imbraca bine, ca barbat, chiar daca nu ai corpul si averea lui David Beckham.

Adina Buzatu aduce trendurile verii la Craiova. Iata ce va face!

Adina Buzatu si-a propus sa redea Bucurestiului eleganta vestimentara din vremea in care capitala Romaniei era supranumita ,,Micul Paris” si a reusit: cantareti, actori, prezentatori tv, sportivi si oameni de afaceri ies de la Trends by Adina Buzatu imbracati la patru ace, indiferent ca poarta costum sau tinute casual.

Insa, chiar daca ora exacta in stil se da de obicei la Bucuresti, weekendul acesta zece dintre cei mai in voga manechini ai momentului vor defila  la Electroputere Mall din Craiova, in cadrul Festivalului de Moda ,,Miss Royal Models”, prezentand cele mai cool piese din colectia de vara Trends by Adina Buzatu.

,,De mai bine de zece ani incerc sa combat ideea ca pentru a fi bine imbracat trebuie sa ai corpul lui David Backham si, desigur, si resursele lui financiare. Nu e deloc asa. Poti fi elegant si stilat si fara sa ai un corp perfect sau sa fii milionar.

Bretelele lui James Bond, aduse la Bucuresti de Adina Buzatu

Colectia pe care o voi prezenta la Miss Royal Models este compusa din piese vestimentare realizate de branduri internationale de top si se adreseaza barbatului contemporan, cel care merge la serviciu, care iese cu prietenii si familia, care din cand in cand merge la o nunta sau la un botez, care are o viata absolut normala.

Vor fi piese vestimentare versatile, usor de purtat si de combinat, intr-o multitudine de culori si stiluri. Pentru ca vara este anotimpul distractiei, al bucuriei de a te simti bine in compania celor dragi. Si totul incepe prin a te simti bine in pielea ta si implicit, in hainele pe care le porti.” a declarat Adina Buzatu.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu