Stiri Interne

Adina Buzatu a imbracat 12 vedete feminine in haine masculine!

Scris de Alexandru Manea

Adina Buzatu a imbracat 12 vedete feminine in haine masculine. Iata cine s-a lasat pe mainile stilistei si cum au aratat toate celebritatile in noile outfituri.

Adina Buzatu a imbracat 12 vedete feminine in haine masculine!

Cand un barbat are o tinuta vestimentara impecabila atrage cu siguranta atentia. Dar cand outfit-urile masculine sunt purtate de femei, situatia devine de-a dreptul incendiara!

Douasprezece doamne si domnisoare din showbiz-ul autohton au demonstrat acest lucru in cea mai recenta prezentare TRENDS by Adina Buzatu ce a deschis Targul Ghidul Miresei.

Nico, Geanina Ilies, Diana Dumitrescu, Silvia Chifiriuc, Iuliana Luciu, Diana Bisinicu, Roxana Nemes, Crina Matei, Oana Ionita, Monica Rosu, Giulia Anghelescu si Ianna Novac au prezentat variante vestimentare atat pentru nunta cat si pentru alt gen de petreceri, adaptate pentru mai multe stiluri vestimentare de la clasic-elegant si pana la tinute cu accente rock.

Tinutele au fost compuse din piese ale brandurilor internationale importante pe care TRENDS by Adina Buzatu le reprezinta in exclusivitate in Romania. Astfel, camasile Eton preferate de David Beckham si Mick Jagger au fost purtate de Geanina Ilies si Roxana Nemes. Bretelele Albert Thurston, celebrele bretele ale lui Daniel Craig din seria ,,James Bond”, au fost purtate de Crina Matei si Oana Ionita.

Sacourile Lords & Fools, cu broderii manuale din fir aurit, pe care le adora toti rockerii de peste Ocean, dar si tenorul Roberto Alagna sau fotbalistii din echipa nationala a Italiei le-au venit de minune Roxanei Nemes, Giuliei Anghelescu si Iannei Novac, dar si lui Nico.

Cum se mentine Adina Buzatu in forma! O ajuta antrenoarea de fitness din jungla africana

,,Am vrut sa evidentiez o data in plus faptul ca a fi sexy nu inseamna sa poti neaparat o rochie mulata, scurta si decoltata, din dantela. Poti fi extrem de senzuala chiar si in haine masculine, conditia este ca acestea sa fie de calitate si tu sa ai atitudinea potrivita. De altfel, trei sferturi din hainele pe care eu le port sunt haine din colectiile masculine pe care le aduc in exclusivitate in Romania”, a declarat Adina Buzatu.

 

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu