News

Decizie radicala! Adi Sina si Anca Serea parasesc Romania!

Scris de Administrator

La cateva luni de la venirea pe lume a primului lor copil, Adi Sina si Anca Serea au decis sa o ia de la zero in alta tara. Cei doi soti se vor muta, se pare, definitiv, in Statele Unite ale Americii.

Adi Sina, cel pe care publicul il stie din trupa Akcent si din component juriului primului sezon X Factor, a decis, alaturi de sotia lui, Anca Serea, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV, sa plece din Romania. Si nu in vacanta, ci definitiv.

Cei doi soti vor sa se mute, alaturi de fiul lor, Noah, si ce cei doi copii ai brunetei din prima casatorie, in Statele Unite ale Americii. Conform Cancan, Adi a aplicat deja pentru vizele tuturor si a cautat chiar o casa pe care sa o cumpere in America.

„Nu ma mut chiar maine, dar da, dorim sa ne stabilim in America. Adi a inceput deja demersurile in vederea obtinerii vizei pentru copii. O vom lua cu noi si pe mama mea.

Ne dorim o casa, insa nu stim deocamdata cu exactitate unde anume. In toamna, Adi va avea un turneu in State, iar atunci se va interesa si va cauta o locuinta in care sa ne mutam. Eu imi doresc o casa la curte. Ne-am gandit ca acolo le va fi mai bine copiilor”, a declarat Anca pentru Cancan.

Cei doi soti isi vor boteza baietelul, pe Noah, pe 19 august, in Bucuresti.

Scrie un comentariu