Stiri Interne

Adevarul despre silicoanele Adelinei Pestritu

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu recunoaste ca a recurs la o operatie de marire a bustului. Rezultatele operatiei au fost remarcate de fanii sai prin intermediul unor fotografii recente, postate pe pagina de Facebook. Iata ce declara Adelina despre interventia chirurgicala urmata.

adelina-pestritu-silicoane

Adelina Pestritu s-a lasat pe mainile unui medic estetician pentru a-si mari bustul cu implanturi de silicon. Vedeta a optat pentru proteze de marime medie, proportionale cu silueta ei destul de firava.

adelina-pestritu-silicoane-2

„Medicul mi-a facut o simulare 3D inainte sa intru in operatie. Practic eu am vazut cum voi arata in viitor. E ciudat, dar e si placut pentru ca daca iti place mergi mai departe, daca nu, mai modifici. M-am trezit o alta Adelina. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi ridic cearceaful si sa ma uit. Eram panicata ca nu cumva sa fie un bust prea mare pentru ca nu ma reprezinta si nu mi-ar fi placut sa exagerez.

adelina-pestritu-kasem

Nu-mi plac exagerarile cand vine vorba de operatii estetice si mai ales cele care duc inspre vulgar. Forma este perfecta, asa cum mi-am dorit-o si nici cu semne nu am ramas. Eu nu regret pentru ca am facut-o cand a fost momentul si cand organismul meu a necesitat treaba asta. Imi place sa fiu frumoasa, dar nu stiu ce se va mai intampla. Depinde cum evolueaza fizionomia mea”, a declarat Adelina pentru Libertatea.

Scrie un comentariu