Stiri externe

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta

Scris de Ana Kozma

Desi in presa international s-a scris mult despre faptul ca relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta a Marii Britanii nu ar fi deloc una apropiata, s-ar parea ca lucrurile stau cu totul altfel in realitate!

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta

Recent, Kate Middleton si Regina Elisabeta au fost pentru prima oara oara vazute impreuna, in public, dupa mai bine de 7 ani. Despre relatia dintre ele au curs rauri de ccerneala de-a lungul anilor, insa care este adevarul? Se inteleg sau nu Ducesa de Cambridge si Regina Marii Britanii?

Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

Kate Middleton a dezvaluit ca a intalnit-o pentru prima oara pe Regina Elisabeta cu ocazia nuntii lui Peter Phillips cu Autumn Kelly, eveniment desfasurat in anul 2008.

In iulie 2011, Kate Middleton a luat parte la inaugurarea unei expozitii la Palatul Buckingham, ocazie cu care cele doua au purtat o scurta conversatie, iar Regina Elisabeta i-a admirat rochia Ducesei de Cambridge.

Ce stilista ii reface garderoba lui Kate Middleton

Apoi, Kate Middleton a insotit-o pe Regina intr-o vizita oficiala la Leicester, iar acesta a fost unul dintre momentele care i-a definit acesteia rolul in Familia Regala.

In iunie 2012, Kate si Regina au fost din nou surprinse impreuna, de aceasta data cu ocazia unei vizite la Nottingham, si pareau ca se bucura una de compania celeilalte.

In anul 2016, in documentarul realizat de ITV cu ocazia aniversarii de 90 de ani a Reginei Elisabeta, Kate Middleton a dezvaluit care a fost primul cadou de Craciun pe care i l-a facut vreodata Majestatii Sale: dulceata de casa. Se pare ca darul a fost unul extrem de apreciat de catre Regina Marii Britanii.

Tot Kate Middleton a dezvaluit public faptul ca Regina isi adora cei trei nepoti, iar sentimentul este reciproc.

S-ar parea ca, in ciuda zvonurilor conform carora relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta ar fi una cat se poate de rece, lucrurile stau cu totul altfel in realitate, iar cele doua se inteleg de fapt foarte bine.

S-ar parea ca relatia de prietenie dintre ele ar fi devenit una si mai apropiata atunci cand Kate Middleton si Printul William s-au mutat la Palatul Kensington, in apropiere de Buckingham.

Conform unei surse din apropierea Familiei Regale, Ducesa de Cambridge si Regina Marii Britanii isi beau adesea ceaiul impreuna, iar Majestatea Sa ii da lui Kate sfaturi pretioase despre ce inseamna sa fii Regina.

Scrie un comentariu