2 Principale Stiri externe

Adevarul despre relatia dintre Jennifer Aniston si Justin Theroux

Scris de Administrator

Jennifer Aniston nu este insarcinata si nici nu a rupt logodna cu Justin Theroux! Se poate vedea cu ochiul liber acest lucru din cateva fotografii surprinse zilele trecute in Mexic, locul in care cei doi indragostiti isi vor petrece Revelionul.

jennifer-aniston-justin-theroux

Jennifer Aniston si logodnicul ei, Justin Theroux, demonteaza zvonurile cu privire la o posibila despartire si petrec Revelionul impreuna, intr-o vacanta romantica in Mexic.

jennifer-aniston-justin-theroux7

La finele saptamanii trecute, cei doi au fost surprinsi extrem de zambitori, in timp ce coborau din avionul lor privat, insotiti fiind de cativa dintre cei mai buni prieteni.

jennifer-aniston-justin-theroux1

Actrita si-a etalat noua tunsoare bob, dar si inelul cu diamant pe care Justin Theroux i l-a oferit atunci cand a cerut-o de sotie.

jennifer-aniston-justin-theroux2

Zvonurile referitoare la despartirea celor doi au inceput luna trecuta si au fost alimentate de faptul ca Jennifer locuieste in Bel Air, California, in vreme ce Justin isi petrece majoritatea timpului in New York.

jennifer-aniston-justin-theroux3

De asemenea, s-a speculat ca joburile ii tin atat de ocupati incat nu mai reusesc sa gaseasca timp pentru ei.

Un numar recent al revistei Life & Style titra faptul ca nunta celor doi a fost amanata fiindca momentan trec printr-o perioada mai dificila a relatiei lor.

jennifer-aniston-justin-theroux4

„Jen si Justin trec prin momente mai grele. Momentan au fost sistate toate planurile de nunta si au renuntat la a mai cumpara case impreuna. Majoritatea prietenilor lui Jen au prevazut ca asta se va intampla fiindca ea de obicei sta cu un barbat aproximativ doi ani, iar apoi intervine despartirea”, a declarat o sursa jurnalistilor americani.

jennifer-aniston-justin-theroux5

Cu o luna inainte de aparitia acestor zvonuri se specula ca Jennifer Aniston ar fi insarcinata, lucru ce de asemenea se dovedeste a fi neadevarat. De altfel, nu este nici pe departe prima oara cand presa scrie despre o posibila sarcina a actritei.

jennifer-aniston-justin-theroux6

Privind fotografiile realizate zilele trecute in Mexic, se poate cu usurinta observa ca nu este vorba nici despre o sarcina, dar nici despre o despartire.

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au indragostit pe platourile de filmare ale comediei „Wonderlust”, iar in mai 2011 au recunoscut public faptul ca au o relatie. S-au logodit apoi pe data de 10 august 2012, chiar in ziua in care Justin implinea 41 de ani.

Scrie un comentariu