Stiri Interne

Adevarul despre operatia la picior suferita de Carmen Bruma

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma a suferit o operatie la picior care a tinut-o pret de cateva zile, departe de activitatea sportiva, si care o impiedica sa participe la maratonul de weekend-ul viitor. Iata ce s-a speculat ca ar fi patit si care este adevarul.

Adevarul despre operatia la picior suferita de Carmen Bruma

Carmen Bruma avea in plan sa participe la Maratonul din weekend-ul viitor, desfasurat in centrul Bucurestiului. Din pacate, o problema de sanatate a adus-o pe patul medicului chirurg, iar saptamana trecuta vedeta a suferit o operatie la picior. Multi au crezut ca a avut o fractura de os sau o problema cu ligamentele. In realitate, vedeta a rezolvat o problema estetica cu care se confrunta de ceva timp: o vena varicoasa de 2-3 centimetri care risca sa se extinda si mai mult daca nu se apela la aceasta interventie.

 

View this post on Instagram

 

Pentru cei care au inteles ca eram ” plina de varice”, asta era situatia neretusata #legs #reality

A post shared by carmen bruma (@carmenbrumaoficial) on


„Ce am patit la picior, pe scurt. Pare mult mai grav decat e. Am facut o operatie de varice, care a fost programata din timp, nu a fost nimic de urgenta. Imediat dupa sarcina mi-a aparut o vena varicoasa de dimensiuni foarte mici, de 2-3 centimetri. ea a ramas la aceeasi dimensiune pana acum un an cand a inceput sa se intinda si atunci am decis sa iau masuri.

Aveam risc de trombofeblita si era necesara o operatie. Mi-am facut aceasta operatie de varice. Am facut aceasta operatie cu laser si e nevoie sa stau o perioada in varianta asta. Am acordul medicului sa fac o plimbare usoara de maximum o ora. In curand sper sa scap si de acest pansament. Mi-a scris Vladut pe el, mi l-a personalizat.

A slabit 14 kg cu programul lui Carmen Bruma. Iata ce a facut!

O perioada va trebuie sa stau cu ciorap din acela de compresie, dupa ce scap de pansament. Si pentru ca este foarte incomod sa faci asta pe perioada verii, am decis ca aceasta este perioada ideala pentru o astfel de interventie. Nu e nimic atat de grav pe cat pare, dar o sa fiu mai putin mobila in urmatoarea perioada.

Am optat pentru varianta laser si vom vedea cum va fi. Nimeni nu-ti poate garanta ca aceste vene nu se vor reface”, a declarat Carmen Bruma.

Scrie un comentariu