News

Adevarul despre deplasarea Andreei Marin la Madrid

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin se afla in aceste momente in Madrid, invitata intr-un mare show de televiziune, realizat de o mare casa de productie iberica. Este de asteptat ca vedeta sa aduca acest format de succes in Romania, insa doar cu conditia ca o televiziune sa fie dispusa sa investeasca intr-un astfel de program de calitate, dar si costisitor.

andreea-marin-spania

La o saptamana de la intoarcerea in Romania si de la scandalul prilejuit de asaltul echipelor de paparazzi, Andreea Marin a plecat in Spania.

Daca pana de curand s-a zvonit ca ar fi primit o propunere de a prezenta o emisiune pentru diaspora din Spania, Andreea lamureste acum motivul deplasarii in peninsula Iberica.

Un mare producator de televiziune local a invitat-o sa fie parte a unei editii filmate in aceste zile. Acesta si-a trimis chiar un asociat in Romania pentru a o contacta direct pe vedeta de televiziune, fiind la curent cu activitatea ei profesionala din perioada “Surprize, Surprize”.

Andreea nu exclude posibilitatea sa aduca in Romania acest format de televiziune, despre care sustine ca este de foarte buna calitate, ca ar aduce audientele enorme de la “Surprize, Surprize”, dar care necesita si o investitie majora din partea televiziunii care il va include in grila.

Tocmai de aceea, in conditiile in care in prezent emisiunile de tip tabloid, cu scandaluri si cu investitie minima sunt acceptate de directorii de programe, posibilitatea ca formatul spaniol sa vada lumina zilei in Romania pare un adevarat act de curaj, insa necesar.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu