Stiri Interne

Adevarul despre copiii făcuți de Cristi Borcea în închisoare

Scris de Ana Kozma

S-a vorbit mult despre copiii făcuți de Cristi Borcea în perioada în care stat în închisoare, despre eventualele vizite conjugale, însă toate erau pure speculații. Până acum, când omul de afaceri a decis să spună adevărul.

Adevarul despre copiii făcuți de Cristi Borcea în închisoare

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri picante în cadrul unei emisiuni pe GSP.RO. Ne amintit că s-a speculat mult în presa autohtonă cu privire la modul în care omul de afaceri a reușit să facă copii din închisoare. Au existat chiar și glume pe acest subiect, dar și pe tema eventualelor vizite intime. Ei bine, Borcea a spus în sfârșit adevărul.

Fostul acționar de la Dinamo a recunoscut, clar și răspicat, că 4 dintre copiii săi au fost concepuți în perioada de detenție. Spune însă că nu au existat deloc vizite conjugale. În schimb, cei mici au fost concepuți în permisii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani, Milan 😍🥰❤❤🥳🥳

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina, dar și Gloria, fetița mea din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulant”, a declarat Cristi Borcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La multi ani tuturor copiilor 🥳 #Milan ❤ #Rania 🥰 #Indira #1Iunie

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

Cristi Borcea este în present de 9 ori tătic. Omul de afaceri are trei copii cu prima sa soție, Mihaela Borcea. Este vorba despre Patrick și gemenii Melissa și Angelo. Mai are o fiică, pe Andreina Carolyne Christine, din relația cu avocata Dana Voiculescu. Încă doi copii din căsnicia cu Alina Vidican: George Alexandru și Gloria. Iar cu Valentina Pelinel are 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Valentina Pelinel s-a casatorit cu Cristi Borcea

Scrie un comentariu