Stiri Interne Video

Adevărul despre cancerul cu care s-a luptat Cătălin Botezatu

Scris de Ana Kozma

Invitat în cadrul podcastului Acasă la Măruță, Cătălin Botezatul a vorbit deschis despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat, dar și despre motivele pentru care nu s-a căsătorit până acum. Iată adevărul despre cancerul cu care s-a luptat designerul!

Adevărul despre cancerul cu care s-a luptat Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost invitat în cea mai recentă ediție a podcastului Acasă la Măruță. Celebrul designer a vorbit deschis despre una dintre cele mai mari și mai grele încercări din viața sa. Mai exact, despre momentul în care a fost diagnosticat cu cancer. Cătălin Botezatu a suferit mai multe operații și a trecut prin dureri atroce, dar din fericire medicii au reușit să îi salveze viața.

Operat de cancer de șase ori

„Șase operații. Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia. Nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a povestit Cătălin Botezatu.

Operațiile care l-au salvat de cancer au fost cu atât mai periculoase cu cât designerul se confruntă de ani buni cu afecțiuni ale inimii.

„Înainte de a face operația, am întrebat medicul cardiolog cât rezistă inima la anestezie. Mi s-a spus maxim trei ore, trei ore și ceva. Operația mea a durat șase ore. Diferența a fost ușor pe viu. N-am simțit atunci foarte tare durere, ci când am ieșit din anestezia totală, am simțit că înnebunesc, că mi se crapă tot. La câteva zile după ce această operație reușise, din cauza unor drene scoase rău, un mușchi s-a rupt și am făcut hemoragie internă. Eram cadavru, aveam 50 și ceva de kg, nu puteam să mă ridic din pat deloc”, a povestit el.

De ce nu s-a căsătorit niciodată?

Cătălin Botezatul este nu doar unul dintre cei mai apreciați designeri, dar și unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. A fost îndrăgostit de mai multe ori, însă nu s-a căsătorit niciodată.

„E foarte greu când ești Botezatu. Tânjesc, dar uneori sunt persoane false. Să te ia în brațe cineva necondiționat, să te mângâie, să te trezești dimineața și să îți spună: bună dimineața, într-un anume fel. Eu sunt și lup bătrân. Am fost de multe ori fericit, dar acum nu mai sunt. Primii 3-4 ani sunt faini, dar după trece. Iubirea rămâne, dar într-o anumită măsură. Trebuie să intervină respectul. Eu sunt în stare pentru că sunt mai matur, dar celelalte nu”, a mai povesitit Botezatu în podcastul lui Măruță.

Catalin Botezatu, in grupul de risc COVID-19. “Ma sperie!”

Scrie un comentariu