Stiri Interne

Adevarul despre accidentarea lui Andrei Stoica de la Exatlon

Scris de Alexandru Manea

Andrei Stoica a parasit competitia Exatlon si, revenit in tara, a povestit in ce mod s-a accidentat si cum decurge in prezent recuperarea.

Adevarul despre accidentarea lui Andrei Stoica de la Exatlon

Andrei Stoica a fost unul din cei mai apreciati concurenti de la Exatlon, din echipa Faimosilor. Sportivul a parasit competitia din pricina unei accidentari la picior si a revenit in tara.

”Pur si simplu mi s-a blocat genunchiul cand m-am aplecat. In momentul minigame-ului nu am simtit nimic, cand m-am asezat pe banca mi-a trosnit, efectiv. Am auzit cum s-a intamplat. Cred ca de la bonusgame m-am accidentat, acolo m-am forsat. M-am speriat pentru viitorul carierei mele, pentru ca stiu situatii de oameni care au fost nevoiti sa renunte dupa ce s-au dus la dus si n-au mai putut sa faca sport.

Doctorul mi-a spus ca am de ales: aici nu te poti recupera complet, mancare nu iti vom da, vitamine nu, acestea sunt conditiile concursului. Am zis ca nu imi pot permite sa imi risc cariera, nu imi permit o accidentare. Stiam ca lipsa vitaminelor si a mancarii ne vor afecta in timp. In timp, cu ajutorul kinetoterapiei, ma voi vindeca. Vor mai fi alte sezoane de Exatlon si poate cine stie, voi reveni.”, a declarat el la WOWBiz.

Familia lui Andrei Stoica. Cine l-a asteptat acasa dupa ce s-a intors de la Exatlon


Si Anda Adam, fosta concurenta VIP de la WOWBiz a avut parte de accidentare la Exatlon, insa mult mai grava. Din pricina unor probleme mai vechi la picior, artista a avut de suferit in timpul probelor fizice de la Exatlon, astfel ca, accidentata, s-a intors in tara si a intrat in scurt timp in sala de operatie. Interventia chirurgicala a fost efectuata asupra ligamentelor, iar in prezent artista se afla in plin proces de recuperare. Abia si-a scos piciorul din ghips si se deplaseaza inca cu greutate.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu