Stiri Interne

Adelina Pestrițu se mută la casă și își vinde mașina de lux

Scris de Ana Kozma

Vara aceasta vine cu schimbări importante în viața Adelinei Pestrițu. Vedeta nu doar că își vinde mașina de lux, dar se și mută la casă alături de familia care speră să se mărească în curând.

Adelina Pestrițu se mută la casă și își vinde mașina de lux

Perioada de izolare pare că a inspirat-o pe Adelina Pestrițu să facă unele schimbări majore în viața ei. De ceva vreme, vedeta este ocupată până peste cap cu mutarea în… noua casă! Exact! Adelina și Virgil au găsit casa visurilor pe care au cumpărat-o fără ezitări. Mai ales că cei doi își doreau de mult să renunțe la apartament în favoarea unei case cu grădină mare.

Adelina Pestrițu se află în prezent în plin proces de amenajare a noii locuințe. Și schimbările nu se opresc aici! După cum ea însăși a anunțat pe Instagram, își vinde mașina de lux marca Range Rover.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Unde va conduc? 🤓

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Se pare că vedeta crede în zicala „Schimbi locul, schimbi norocul”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea visau la această casă mare nu doar pentru ei și micuța Zeny. Ci și pentru frățiorul sau surioara care speră să le întregească familia cât de curând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

💫 Hey!

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Recent, în cadrul unei emisiuni tv, Adelina a lăsat de înțeles că ar putea fi însărcinată.

„Ne-am dorit să fim patru după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aş putea fi însărcinată. Dorinţa asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea”, a mărturist vedeta.

Adelina Pestrițu, tunsoare scurtă după carantină

Scrie un comentariu