Stiri Interne

Adelina Pestritu se marita in curand? Iata cum va fi sotul ei!

Scris de Alexandru Manea

Odata ce a implinit 30 de ani, Adelina Pestritu a apelat la un astrolog care i-a analizat astrograma si a descoperit ca are sanse mari sa se marite in urmatorii ani. Iata cum va fi viitorul ei sot.

Adelina Pestritu a implinit ieri 30 de ani  A petrecut peste ocean, alaturi de prietenii sai din Miami.

Vedeta spune ca a trecut cu bine peste acest prag psihologic al schimbarii prefixului si ca nu a cazut deloc in depresie asa cum o avertizau prietenii sai. Despartita de Speak, si-a propus ca in perioada urmatoare sa acorde o atentie deosebita dezvoltarii spirituale, dar a si apelat la un astrolog care sa ii analizeze astrograma si sa ii spuna ce o asteapta in urmatorii ani.

“Se pare ca un proiect mare si bun urmeaza sa vina curand. Acesta are de-a face cu tot ce tine de Luna si de Venus, iar asta aduce dezvoltare pe plan financiar, sentimental si emotional.

Pana la varsta de 34-36 de ani se va casatori si va face si copii. Sotul ei va fi un barbat întreprinzator, cu care probabil ca va si colabora la un moment dat.

Partenerul sau de viata va fi genul de barbat protector si generos, iar prin casatorie ea va atinge un alt statut. Consider ca acest lucru va avea de-a face si cu o schimbare în plan geografic, iar S.U.A. este o tara în care Adelina s-ar putea încadra perfect.

Cel mai probabil ea va alege sa îsi urmeze inima, astfel ca va alege sa mearga acolo unde aceasta îi va spune.

Odata cu începerea mariajului, Adelina va capata maturitate, va primi respect si va avea parte de noi învataturi si lectii de viata.

Adelina poate avea doi copii, simt ca cel mai bine în harta sa se încadreaza doi baietei, însa copiii vor depinde mult si de harta partenerului sau. Astfel, ar putea avea si o fetita.

Unul dintre principalele puncte forte ale Adelinei este abilitatea sa de a avea presimtiri care o ajuta sa se fereasca de pericole. Intuitia sa este si ea foarte dezvoltata, iar aceste lucruri fac ca viitorul Adelinei sa arate extrem de bine”, a declarat astrologul pentru edamagazine.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu