ADPM Health Stiri Interne

Adelina Pestritu se pregateste de vacanta! Ce program drastic de slabire urmeaza

Scris de Administrator

Adelina Pestritu se pregateste sa plece in vacanta si vrea sa arate perfect in toata aceasta perioada, asa ca a inceput deja un program drastic de slabire! Iata in ce consta acesta!

adelina-pestritu-regim

Adelina Pestritu se pregateste de vacanta! In doar cateva zile, vedeta tv isi va lua zborul catre Las Vegas alaturi de iubitul ei, Speak. Si chiar daca are o silueta de invidiat, vrea sa se asigure ca va arata absolut impecabil in concediu, asa ca a inceput deja un program drastic de slabire-intretinere, dupa cum chiar ea si-a informat amicii virtuali, de pe Facebook.

Adelina Pestritu a trecut deja pragul clinicii de infrumusetare Noblezza, unde a facut o sedinta de criosauna, tratament menit sa-i inghete grasimile si sa ii accelereze metabolismul.

adelina-pestritu-regim-slabire3

Este vorba de o capsula din bambus in care Adelina Pestritu intra si este invaluita de un abur ce reduce temperatura din jurul corpului pana la -180 de grade Celsius. Pentru ca mediul este complet uscat, organismul nu resimte sutele de grade in minus, totul fiind suportabil. Dupa cele trei minute petrecute in capsula de Criosauna, organismul este revigorat, ca si cum i s-a dat un restart.

adelina-pestritu-regim-slabire1

Iar Adelina Pestritu nu se opreste aici, ci timp de o saptamana va tine si o cura de detoxifiere consumand doar sucuri naturale, presate la rece.

Scrie un comentariu