Stiri Interne

Secretul prin care Adelina Pestritu suceste mintile barbatilor!

Scris de Administrator

Adelina Pestritu nu duce lipsa de admiratori, iar acest lucru se datoreaza, pe langa frumusetii sale incontestabile, pasiunii pe care vedeta tv o are pentru parfumurile cu arome imbatatoare!

adelina-pestritu-parfumuri1

Adelina Pestritu este pasionata de parfumuri si se mandreste cu o colectie absolut impresionanta de „potiuni” magice care o ajuta sa faca ravagii printre reprezentantii sexului tare.

Intr-un intreviu acordat astazi emisiunii „Draga mea prietena” de la Kanal D, vedeta si-a dezvaluit colectia de parfumuri ce cuprinde peste 100 de sticlute care mai de care mai interesante si cu mirosuri fine.

Adelina are grija ca din fiecare calatorie in strainatate sa isi achizitioneze noi parfumuri, astfel incat din ultima ei vacanta, petrecuta la Monaco, s-a intors cu nu mai putin de 9 arome noi-noute. In plus, prietenii ii cunosc vedetei aceasta pasiune si fac astfel incat la fiecare ocazie speciala sa-i daruiasca astfel de esente.

adelina-pestritu-parfumuri

Cel mai scump parfum din colectia ei costa aproximativ 500 de euro si a fost achizitionat din Arabia Saudita.

Adelina Pestritu a marturisit ca foloseste pana la o sticla de parfum in fiecare saptamana, fiind insa foarte atenta sa separe aromele fresh de cele mai puternice, in functie de momentul zilei.

Scrie un comentariu