Stiri Interne

Adelina Pestritu isi serbeaza ziua cu o petrecere ca o nunta

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu isi serbeaza ziua de nastere sambata printr-o petrecere la care a invitat peste 200 de persoane. Iata ce spune!

Adelina Pestritu isi serbeaza ziua cu o petrecere ca o nunta

Adelina Pestritu a uimit pe toata lumea in toamna anului trecut cand, pentru botezul fetitei sale, a organizat o petrecere la care au participat peste 300 de invitati.

A fost ca la o nunta in toata regula, prieteni, rude si persoane publice distrandu-se pana dimineata intr-un cunoscut ballroom din Bucuresti.

Sambata vedeta isi aniverseaza ziua de nastere printr-o noua petrecere la care vor participa, se pare, peste 200 de invitati. Un eveniment comparabil, si de aceasta data, cu o nunta.

Adelina Pestritu a facut botez ca o nunta! Ce vedete s-au numarat printre cei 300 de invitati!

„Am spus sute pentru ca si de data aceasta estimez ca vor fi in jur de 150-200 de prieteni langa mine. Locatia mi-am dorit sa fie una eleganta, primitoare, spatioasa si cu mancare delicioasa. Dar mai ales, sa mi se permita redecorarea completa a salii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivita, ci din simplul fapt ca eu intotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez si imi doresc sa prinda o nota de poveste, sa faca totul parte dintr-o singura tema si coloristica. Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacamurile, meniurile, lumanarile, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate sa aiba o legatura intre ele si cu povestea din capul meu.

Probabil tot aici vom face si nunta cand va fi cazul, dar pana atunci vreau sa va mai povestesc putin despre petrecerea de weekend-ul urmator. Evident ca n-am putut sta linistita si impreuna cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia astept sa vi-l prezint. Aceeasi poveste. Schimbam mesele, scaunele, redecoram sala.

Desigur ca in afara de decoratiuni, mancare, servire, lumini ambientale si tinute de gala, avem nevoie si de artisti care sa intretina atmosfera toata noaptea. Am ales Taraful din Clejani pentru ca Viorica alaturi de toti ai ei este super priceputa intr-ale cantatului si nu numai, dar si formatia Pindu alaturi de Ansamblul Iholu din Constanta. Invitatii mei merita o atmosfera de vis, asa ca nu puteam sa nu ma gandesc la fiecare detaliu in parte”, a scris vedeta pe website-ul ei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu