Stiri Interne

Adelina Pestrițu, doborâtă de durere. Cățelul ei, Nobby, a murit!

Scris de Ana Kozma

Adelina Pestrițu trece prin momente extrem de grele după ce cățelușa ei, Nobby, a murit. Patrupedul avea 11 ani și suferea de mai multe afecțiuni. Din păcate, medicii veterinari nu au putut face nimic pentru a o salva.

Adelina Pestrițu, doborâtă de durere. Cățelul ei, Nobby, a murit!

O știm mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, însă Adelina Pestrițu traversează acum o perioadă grea. Cățelușa ei, Nobby, a murit. În urmă cu câteva zile, Adelina anunța pe InstaStory faptul că Nobby a suferit un AVC, iar medicii fac tot posibilul pentru a o salva. Din păcate însă, patrupedul suferea de mai multe afecțiuni care i-au fost fatale.

Cățelul Adelinei Pestrițu avea 11 ani și era considerat membru al familiei. Își însoțea peste tot stăpâna și era extrem de iubit.

„Nobby a avut cancer metastazic, tumori, AVC. Unde mai pui și cei 11 ani care la animăluțe înseamnă 77”, a explicat Adelina.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot, pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, a mai scris ea pe Instagram.

Adelina Pestrițu a găsit-o pe Nobby în urmă cu 11 ani, abandonată într-un pet shop din provincie, stând în condiții mizere. A luat-o imediat acasă și i-a oferit o viață extrem de frumoasă.

Adelina Pestrițu, parada modei în Maldive. Cum s-a pozat!

Scrie un comentariu