ADPM Beauty Carusel

Adelina Pestritu, mai supla cu 5 centimetri prin congelare!

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu se poate lauda ca a scapat de cei cinci centimetri din talie nedoriti fara prea mari eforturi. Vedeta Kanal D a urmat tratamentul revolutionar Crio CoolTech de la Noblezza in urma cu trei saptamani, iar rezultatele sunt acum complet vizibile.

Adelina-Pestritu-Crio-2

Mai exact, bruneta a scapat de stratul de grasime de pe abdomen si se poate acum lauda cu o talie de vis. Conform procedurii, i s-a aplicat pe zona cu probleme dispozitivul aparatului-minune care i-a imobilizat prin vacuum zona si a racit tesuturile pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut.

Prin aceasta actiune, adipocitele au fost distruse definitiv, iar celulele moarte au fost eliminate, timp de trei saptamani, cu ajutorul macrofagilor. Acestia sunt considerati gunoierii organismului care intervin in mod natural in procesele imunitare, diferand si eliminand bacteriile si celulele moarte, transformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine.

Adelina Pestritu Crio 1

 

Astfel, stratul de grasime a fost transformat si eliminat in proportie de 30% dintr-o singura sedinta. In general, tratamentul este ideal pentru persoanele care nu au timp sa meaga la sala sau nu pot tine diete drastice si poate fi aplicat pe abomen, fese, genunchi, solduri, coapse si picioare.

Crio CoolTech este urmat la Noblezza si de alte vedete precum Gabriela Cristea si Nicoleta Luciu.

Scrie un comentariu