Stiri Interne

Adelina Pestrițu crește un raton în casă – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestrițu și-a luat un nou animal de companie. Pe lângă cățelușa Nobby, vedeta crește acum un … raton. O achiziție mai puțin surprinzătoare, ținând cont că avea de gând să își ia o maimuță…

Adelina Pestrițu crește un raton în casă

Adelina Pestrițu este mare iubitoare de animale. Are, de câțiva ani o cățelusă pe nume Nobby, pe care o ia oriunde merge, și care are chiar și pagină de Instagram cu aproape 65 de mii de followeri.

Amintiri din copilarie 🌺🌳🌲 @crazy.nobby

A post shared by A D E L I N A 👁 E •D •A (@adelina.pestritu) on


Vedeta și-a uimit fanii zilele trecute când a postat pe pagina ei de socializare mai multe fotografii și înregistrări video care îi prezintă noua achiziție: un raton pe care îl crește în casă.  Acesta are numele Cindy, iar stăpâna i-a făcut și lui pagină de Instagram.

Adelina mărturisește că și-ar fi doarit chiar să aducă acasă o veveriță și chiar o maimuță, îndrăgostită de aceste animale de când le-a observat în mediul lor natural în Thailanda.  “De câteva ori am dat comandă în Ungaria, însa m-am gândit mai bine.

E greu de ţinut în apartament, le e greu în captivitate pentru că au nevoie de spaţiu. Mi- ar fi distrus şi casa, mai sunt şi purtătoare de boli grave. O maimuţă poate costa între 700 şi 1.500 de euro, diferă de la o rasă la alta.

Nu m-am interesat îndeaproape ce mănâncă pentru că visul nu a fost realizabil. Când am fost în Thailanda am văzut maimuţe de aproape, am fost chiar pe strada în care umblau libere”, a declarat Adelina pentru Click.

Ups! A lesinat bomboniera 😮🍬🍬🍬👽 #raccoon #love #animal #cute

A post shared by A D E L I N A 👁 E •D •A (@adelina.pestritu) on

Cindy este foarte iubitoare ♥️ #raccoon #love #animal #cute

A post shared by A D E L I N A 👁 E •D •A (@adelina.pestritu) on

1 comentariu

Scrie un comentariu