Recomandarea ADPM Stiri Interne

Adelina Pestritu are un abdomen perfect dupa ce a facut tratamentul CLATUU la Silhouette

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu are in prezent o silueta perfecta, dovada fotografiile pe care le-a realizat in timpul vacantei din Maldive, fotografii publicate pe pagina ei de socializare. Vedeta se poate lauda cu un abdomen plat, perfect tonifiat si cu o talie ca de viespe.

Adelina-Pestritu-Silhouette-2

Un mare merit l-a avut in acest sens tratamentul revolutionar pe care l-a urmat, la sfarsitul lunii iunie, la Silhouette. Este vorba de CLATUU, tratamentul care elimina definitiv grasimea localizata prin criogenarea acesteia.

“Mi-am propus sa mai scap de cativa centimentri si am venit sa incerc noul aparat CLATUU. Abia astept sa vad si rezultatul, care va aparea in aproximativ 3 saptamani-1 luna”, a scris vedeta pe Facebook in data de 29 iunie, cand a urmat tratamentul la Silhouette.

adelina-pestritu-clatuu-2

Rezultatele nu au intarziat sa apara si, la o luna distanta, vedeta afiseaza, in cadrul vacantei din Maldive, o silueta perfecta si un abdomen perfect tonifiat, fara pic de grasime. Acelasi tratament il va urma si iubitul ei, Speak, pentru a scapa de grasimea de pe abdomen, una din cele mai frecvente probleme cu care se confrunta barbatii.

Adelina-Pestritu-Silhouette-1

Adelina-Pestritu-Silhouette

CLATUU este un tratament revolutionar, prezent la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette, care elimina definitiv grasimea nedorita, localizat, acolo unde este nevoie: de pe abdomen, talie, coapse, spate, brate, chiar si din zona de deasupra genunchilor.

Sosita la Silhouette, unde urmeaza si tratamentele de hidratare si intinerire a tenului, Adelina s-a lasat sub actiunea aparatului CLATUU. I s-au montat aplicatoarele pe abdomen si pe zonele laterale. Acestea au captat, prin vacuum, depozitele de grasime nedorite care au fost inghetate la -9 grade Celsius. In acel moment, celulele de grasime au fost distruse, urmand ca, dupa tratament, sa fie eliminate complet din organism.

adelina-pestritu-speak

Prin actiunea sa, CLATUU remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.

Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural celulele de grasime. Pacientul nu simte durere si nici frig.

Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat.

Adelina-Pestritu-CLATUU-Silhouette-2

Aparatul, unic in Romania, disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor.

CLATUU este disponibil la Silhouette – Centre de Slabit si Infrumusetare din Bucuresti (0727225157 – Unirii sau 0727225158 – Dorobanti).

 

Scrie un comentariu