Stiri Interne

Adelina Pestritu a plecat de la WOWbiz

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu a plecat de la WOWbiz. Madalin Ionescu prezinta emisiunea de la Kanal D singur. Prima editie in aceasta ipostaza a avut loc aseara cand jurnalistul a afisat si un nou look. Iata ce a declarat despre absenta Adelinei.

adelina-pestritu-madalin-ionescu-wowbiz

Adelina Pestritu a plecat de la WOWbiz. Emisiunea de tip tabloid, difuzata in fiecare seara, de luni pana joi, de Kanal D, este prezentata, incepand cu acest sezon, doar de Madalin Ionescu.

Jurnalistul a intrat aseara in platou singur, a afisat un nou look (si-a lasat barba) si a subliniat ca nu poate spune oficial de ce Adelina nu mai este langa el. “Ma veti intreba de ce sunt singur. Culmea, nu va pot rapunde”, a spus el.

adelina-mesaj

In timp ce Madalin era in direct la Kanal D, Adelina se afla acasa si posta pe Facebook o fotografie cu un mesaj subtil: “Fiecare zi presupune sa ai curaj intr-un fel sau altul”, lasand sa se inteleaga ca a avut, la randul ei, curaj sa paraseasca proiectul de la Kanal D.

Ramane de vazut daca emisiunea WOWbiz va fi prezentata in continuare de Madalin Ionescu ori i se va gasi acestuia o colega de platou.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu