News Stiri Interne Vedete

Adela Popescu, superba in luna a sasea de sarcina

Scris de Alexandru Manea

Insarcinata in luna a sasea, Adela arata mai bine ca niciodata. Sarcina pare ca-i prieste frumoasei actrite, care spune ca traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale. Cu o cariera solida, un sot indragostit pana peste cap si un bebelus pe drum, Adela pare sa aiba viata perfecta.

Adela Popescu 1

Adela Popescu se bucura de aceasta perioada, spunand ca este una dintre cele mai frumoase din viata ei. Frumoasa actrita e mandra de burtica ei si se gandeste serios sa poate haine cat mai mulate pentru a-si pune in evidenta sarcina.

Adela Popescu

Adela prezinta in continuare emisiunea „Vorbeste lumea” si nu are de gand sa renunte cat timp se va simti bine, mai ales ca nu a luat aproape deloc in greutate. Frumoasa actrita nu a renuntat nici la proiectele personale, dar si-a facut timp pentru a decora deja camera copilului.

Adela Popescu Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi sunt impreuna de cinci ani, iar in toamna anului trecut au avut o nunta de poveste, intr-un decor rustic.

Scrie un comentariu