Evenimente Stiri Interne

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit! Iata cum a fost la nunta!

Scris de Alexandru Manea

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit sambata. Nunta a avut loc in cadru restrans, cu doar 60 de invitati, pe domeniul Hadar Charlet. Iata cum a fost la evenimentul pe care si l-au dorit cat mai discret.

adela-popescu-radu-valcan-nunta-2

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit sambata. Cei doi au ales sa aiba un eveniment restrans, departe de ochii presei, la care sa participe rudele si cei apropiati lor. Au fost in jurul a 60 de invitati care au luat parte la o petrecere gazduita de domeniul Hadar Charlet.

Inchid ochii si imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inalta semet din gradinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de paduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si… o viata inainte in doi.

adela-popescu-mireasa-2

Alaiul pana la biserica, acolo unde toti cei prezenti ne-au insotit pe jos, cu voie buna, sarba din cotitura. Caci ce nunta este aceea fara o sarba, vorba tatalui meu. 🙂

adela-popescu-mireasa

 

Mi-l amintesc pe Radu fericit si emotionat strangandu-mi mana in biserica. Imi simt si acum broderia rochiei de mireasa cusuta manual de Atelier Otilia Brailoiu, buchetul meu compus din mure salbatice, hortensii,bujori si iedera, desavarsit cu imaginatie de Dhaniel Nora-Purple Flowers, agitatia Danucai ca nu se aprinde ghirlanda, a Sanzianei ca s-a spart un ghiveci, privirea muta de uimire a invitatilor atunci cand la intoarcere, in amurg, hambarul prinsese viata, luminat de beculete fine, lumanari suave, flori albe ce ieseau timid din muschiul verde ce parca urma sa invadeze mesele urcand timid si pe masa bufetului suedez si pe peretii hambarului.

adela-popescu-radu-valcan-nunta-4 adela-popescu-radu-valcan-nunta-3

 

Cercurile uriase de iedere suspendate si candelabrele glam, muzica, mancarea, temperatura, sentimentul ca nimeni nu ne vede, toate impreuna ne-au facut sa simtim ca Dumnezeu ne iubeste si a avut grija sa avem parte de cele mai frumoase zile din viata noastra de pana acum”, a povestit Adela pe blogul sau.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu