2 Principale Stiri Interne

Cum a ajuns Adela Popescu sa petreaca alaturi de Frieda Pinto

Scris de Administrator

Adela Popescu a marturisit astazi pe blogul ei ca s-a numarat printre invitatele speciale la petrecerea de lansare a noii colectii Isabel Marant pentru H&M, eveniment desfasurat saptamana trecuta la Paris. Astfel, Adela a avut ocazia sa petreaca cot la cot cu vedete de top precum Freida Pinto, January Jones sau Olga Kurylenko.

adela-popescu-freida-pinto

Adela Popescu a surprins pe toata lumea astazi, cand a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de celebra actrita Freida Pinto.

Pentru aspulbera misterul si a le explica fanilor ei unde a avut ocazia sa o intalneasca pe actrita de Oscar, vedeta a povestit pe blogul ei cum a ajuns sa fie invitata speciala la petrecerea de lansare a noii colectii Isabel Marant pentru H&M, eveniment desfasurat saptamana trecuta la Paris.

adela-popescu-hm-paris

„Autenticitatea mi se pare a fi stralucirea ‚cea mai stralucitoare’ a unui om. Sigur, la asta ajungi greu. Eu sunt in plin proces, desigur, dar macar simt ca asta este calea. Cumva, cred ca si de-asta am fost aleasa de H&M Romania sa particip la petrecerea de lansare din Paris a colectiei Isabel Marant pentru H&M. A fost o invitatie surprinzatoare mai ales pentru ca pasiunea mea pentru moda este in doze echilibrate si tinuta low profile, servind doar confortului si nevoii mele de armonie.

adela-popescu-hm-paris1

Oricare ar fi rationamentele, eu sunt foarte fericita si onorata pentru cele doua zile petrecute in preajma unor oameni superbi. Impreuna cu Alexandra Caspruf (Fashion editor The One) si Andreia Urzica (PR manager H&M), ne-am bucurat ca niste copii de privilegiul de a vedea colectia in avans si de a participa la o petrecere la care regulile sunt cu totul altele fata de ceea ce cunoscusem pana atunci.

adela-popescu-isabel-marant

Va las cateva imagini din cele 2 zile pline de la Paris. Ce sens ar avea sa va spun cam ce am simtit cand in preajma mea le-am vazut pe Audrey Tautou, Isabel Marant, Frieda Pinto, Olga Kurylenko… Lucky me!”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Scrie un comentariu