Stiri Interne

Adela Popescu se muta in casa noua

Scris de Alexandru Manea

Adela Popescu si Radu Valcan locuiesc intr-o casa cu curte, in cartier select, insa, la vara, se vor muta intr-o locuinta noua. Iata ce declara!

Adela Popescu se muta in casa noua

Adela Popescu si Radu Valcan au locuit in ultimii ani intr-o casa cu curte intr-un cartier select din nordul Bucurestiului. Locuinta nu mai este indeajuns de spatioasa insa odata cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Astfel se face ca, la vara, cei doi soti au de gand sa se mute alaturi de cei doi copii in casa noua. 

“Locuinta in care stam acum ne e tare draga si am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi si compartimentarea nu e chiar cea mai potrivita pentru o familie cu doi copii. Casa in care ne vom muta nu e neaparat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus impartirea potrivita pentru familia noastra”, a declarat Adela pentru Libertatea.

Vedeta este, de doua luni, mama pentru a doua oara si spune ca cel mic nu prea are nopti in care doarme neintrerupt.  

“Fiind alaptat, reprizele de somn sunt mai scurte. Cu toate astea, a avut intr-o noapte 7 ore legate de somn. Bine, eu nu m-am bucurat de ele, intrucat ultimele trei tot il pazeam sa se trezeasca. Dar e clar ca sunt eu mai pregatita, adica am invatat sa imi dozez energia altfel”, a adaugat vedeta.

Botezul celui mic urmeaza sa aiba loc, probabil, la primavara.  

Astazi am avut musafiri. 😊 #vorbestelumea

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au tăiat moțul băiatului lor. Iată ce a ales Alexandru de pe tăviță!

Scrie un comentariu