Stiri Interne

Exclusiv! Adela Popescu: „Eu si Radu nu traim o iubire ca in filme!”

Scris de Administrator

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza, fara doar si poate, unul dintre cele mai reusite si mai solide cupluri din showbiz-ul actual. Isi traiesc iubirea frumos, fara mare tam-tam si fara scandalurile atat de „la moda”. Cu toate ca s-au indragostit pe platourile de filmare, Adela spune ca povestea lor nu este una ca in filme, ci una absolut normala, dar ca Radu este „printul” la care visa inca din copilarie.

adela-popescu-radu-valcan4

Adela Popescu si Radu Valcan traiesc in prezent o frumoasa poveste de dragoste ce s-a infiripat pe platourile de filmare ale telenovelei romanesti „Iubire si onoare”. Cu toate astea, Adela ne-a marturisit ca iubirea lor nu este una ca in filme, ci una cat se poate de normala.

adela-popescu-radu-valcan2

„Cum este iubirea in filme? Eu si Radu traim o iubire absolut normala! Iubirile sunt speciale pentru cei care le traiesc. Nu exista comparatie! Poti doar tu sa faci comparatie intre iubirile tale, si poate nici atunci, pentru ca partenerii sunt altfel, deci iubirea e diferita! Insa, ce traim noi este exact ce-mi doream!”, ne-a declarat actrita.

adela-popescu-radu-valcan1

Mai mult, Adela Popescu, spune ca Radu Valcan este exact printul la care visa inca din perioada copilariei. Si nu ai cum sa nu o crezi, atunci cand vezi zambetul si sclipirea din ochii ei in momentele in care vorbeste despre el…

adela-popescu-radu-valcan3

„Fiecare copila, atunci cand e pustoiaca, isi imagineaza printul ei si cumva isi face o proiectie despre cum ar trebui sa se comporte, cum ar trebui sa o mangaie pe cap, cum ar trebui sa o tina de mana, iar acum eu cu Radu traim proiectia mea din copilarie. Nu stiu daca e ca-n filme, dar cu siguranta e asa cum mi-am dorit eu!”, incheie Adela.

Scrie un comentariu